Νέες σειρές SAMSUNG Galaxy S22 5G και Galaxy Tab S8: Προπαραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τη νέα σειρά Smartphones SAMSUNG Galaxy S22 5G και τη νέα σειρά TabletsSAMSUNG Galaxy Tab S8 στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, ενώ για τα Galaxy S22 και στακαταστήματα COSMOTE.

Οι νέες flagship συσκευές της SAMSUNG ξεχωρίζουν για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις αναβαθμισμένες λειτουργίες τους. Όσοι καταναλωτές προ-παραγγείλουν τα SAMSUNG Galaxy S22| S22+|S22 Ultra 5G παίρνουν δώρο ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Pro, αξίας 199€, ενώ με κάθε προ-παραγγελία SAMSUNG Galaxy Tab S8|S8+|S8 Ultra παίρνουν δώρο Book Cover Keyboard, αξίας έως 349,90€[1], μέσω της εφαρμογής SAMSUNG Members. Τα νέα μοντέλα της SAMSUNG θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας από 25 Φεβρουαρίου[2].

Οι νέες συσκευές της SAMSUNG είναι 5G, πιστοποιημένες στο δίκτυο COSMOTE, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[3] με πάνω από 60% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[4], ενώ στην Αθήνα έχει ξεπεράσει το 97% και στη Θεσσαλονίκη το 90%. Οι μέγιστες ταχύτητες του δικτύου ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Επιπλέον, οι νέες συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο