Νέες οθόνες HP σχεδιασμένες για την εργασία, το σχολείο και το παιχνίδι

Τρίτη, 24/08/2021 · Τάσος Παπανικολάου

Με ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς να ανακοινώνουν στρατηγικές για υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας και τους μαθητές να συνεχίζουν την υβριδική μάθηση από το φθινόπωρο, η HP ανακοίνωσε νέες οθόνες για επιχειρήσεις και καταναλωτές για την υποστήριξη του υβριδικού μοντέλου εργασίας και τις ευέλικτες μαθησιακές πλατφόρμες.

Με περισσότερο από το 70% των ανθρώπων να κρίνουν τους άλλους με βάση την ποιότητα ήχου και βίντεο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 50% των ανθρώπων επιθυμούν ο εξοπλισμός τους για τη διάσκεψη να προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας εικόνα και ήχο ώστε να φαίνονται και να ακούγονται καλύτερα. Οι άνθρωποι επιθυμούν να χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις και η τεχνολογία που συνεισφέρει στη γεφύρωση της εξ’ αποστάσεως εργασίας μεταξύ συνεργατών και συναδέλφων είναι υψίστης σημασίας.

Η οθόνη HP E24mv G4 FHD Conferencing είναι η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση Zoom στον κόσμο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βιώνουν μια υπέροχη εμπειρία διάσκεψης με τεχνολογίες σχεδιασμένες να λειτουργούν απρόσκοπτα με το Zoom.

Η Οθόνη E24mv Conferencing είναι ιδανική για εργαζόμενους στο σπίτι και στο γραφείο που θέλουν να αισθάνονται αυτοπεποίθηση σε κάθε βιντεοδιάσκεψη. Οι χρήστες μπορούν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο