Νέα Φιλαδέλφεια: Ο 31χρονος είναι αρραβωνιασμένος και μάλιστα περίμενε τη γέννηση του παιδιού του το αμέσως επόμενο διάστημα
Πλούσια δραστηριότητα στα social media είχε ο 31χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης μέσα σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αίσθηση προκαλεί ότι ακόμα και λίγες ημέρες πριν το βιασμό της περασμένης Κυριακής αναρτούσε στο Facebook φωτογραφίες, στις οποίες εξωτερίκευε τη… χαρά του για την έλευση του παιδιού που κυοφορεί η σύντροφός του.
Στις 15 Μαρτίου έγραφε σε έναν από τους τρεις προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στο Facebook: «Σπέσιαλ ημέρα σήμερα καφεδάκι και γλυκάκι με την γυναίκα μου περιμένουμε το ερχομό της κόρης μας και είπαμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω τα δυό μας…».
O βιαστής της Νέας Φιλαδέλφειας
Μάλιστα, αναρτούσε ακόμα και φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που είχε φτιάξει και την κούνια. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ημέρες μετά, προφασιζόμενος ότι δήθεν έχει μία κόρη τριών ετών, θα αναρτούσε αγγελία για να ζητήσει δήθεν νταντά με σκοπό το βιασμό της. Στο προφίλ του εμφανιζόταν με το όνομα «ερωτιάρης».
O βιαστής αναρτούσε ακόμα και φωτογραφίες…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο