Νέα σειρά Xiaomi 12S: Με τις φωτογραφικές ευλογίες της Leica

H Xiaomi αποκάλυψε επίσημα τη νέα σειρά Xiaomi 12S “co-engineered with Leica”, το πρώτο δείγμα” της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Xiaomi και Leica στην Τεχνολογία Απεικόνισης. Ολόκληρη η σειρά περιλαμβάνει διάφορα συστήματα απεικόνισης, τα οποία αναπτύχθηκαν από κοινού από τις Xiaomi και Leica και περιλαμβάνουν φακούς Leica Summicron, ενώ υποστηρίζουν και τα προφίλ απεικόνισης της Leica – στόχος των οποίων είναι να δώσουν δύναμη στους δημιουργούς ώστε να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, διατηρώντας παράλληλα το αυθεντικό στυλ των εικόνων του θρυλικού brand.

Σε αυτή τη νέα εποχή της λήψης φωτογραφιών από κινητά, η Xiaomi και η Leica δημιούργησαν από κοινού ένα νέο πρότυπο για τις φωτογραφίες μέσω smartphone. Συνδυάζοντας τη βαθιά τεχνογνωσία της Leica στην οπτική, την επεξεργασία εικόνας και την ποιότητα εικόνας με την πλούσια εμπειρία της Xiaomi στη φωτογραφία μέσω smartphone, η σειρά Xiaomi 12S “co-engineered with Leica” προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα απεικόνισης σε smartphone, καθώς και χρώματα που ταιριάζουν με τη χαρακτηριστική εμφάνιση και αίσθηση της Leica.

Με σκοπό να ωθήσουν την τεχνολογία απεικόνισης σε πρωτόγνωρα επίπεδα, οι Xiaomi και Leica δημιούργησαν μαζί εξελιγμένους οπτικούς φακούς. To κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Xiaomi 12S Ultra, χρησιμοποιεί τις παγκοσμίου επιπέδου δυνατότητες οπτικού σχεδιασμού της Leica στο σύστημα φακών…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο