Μπερλουσκόνι: Ο 85χρονος Καβαλιέρε έκανε ντεμπούτο στο TikTok – «Γεια σας παιδιά, εδώ είμαι»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν παραμένει δραστήριος μόνο στη πολιτική ζωή της Ιταλίας, αλλά και στα social media της χώρας του, καθώς ο 85χρονος Καβαλιέρε δημιούργησε λογαριασμό στο TikTok.

Σύμφωνα με τον theguardian.com, ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 19 δευτερολέπτων, με φόντο τη βιβλιοθήκη και τη φωτογραφία με τη σημαία του κόμματός του «Forza Italia».

Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 291.000 likes και 17.500 σχόλια, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας υποστήριξε ότι απέκτησε λογαριασμό στην πλατφόρμα που κάνει θραύση κυρίως στις μικρότερες ηλικίες προκειμένου να μιλήσει και να συζητήσει για το μέλλον των νέων. «Γεια σας παιδιά, εδώ είμαι», είπε χαμογελαστός ο Μπερλουσκόνι, καλωσορίζοντας τους «φίλους» του στο TikTok.

«Θα σας μιλήσω για το πώς θέλουμε να κάνουμε την Ιταλία μια χώρα που μπορεί να σας δώσει νέες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα», ανέφερε, μεταξύ άλλων. «Θα τα πούμε σύντομα στο TikTok!», είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς χρειάζεται την υποστήριξη των νέων, αφού οι Ιταλοί προσέρχονται στις κάλπες στις 25 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο