«Μου λένε ότι είμαι πολύ καυτή για να μην θέλω σεξ – αλλά κάνουν λάθος» – Γίνεται… τάση το να είσαι ασέξουαλ

Στις μέρες μας οι περισσότεροι μιλούν ανοιχτά για το σεξ, κυρίως στα social media. Ωστόσο, πλέον υπάρχουν και κάποιοι που δηλώνουν ανοιχτά πως δεν τους απασχολεί και πολύ το θέμα και βρίσκουν την ευχαρίστηση σε άλλα πράγματα, απέχοντας από το σεξ. Ένα άτομο με αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν καταλαβαίνει το hype για το σεξ. Οι ασέξουαλ είναι άτομα που δεν βιώνουν σεξουαλική έλξη και δεν έχουν την ανάγκη να αναπτύξουν ερωτικούς δεσμούς. Βέβαια, το asexuality εκφράζεται διαφορετικά σε κάθε άτομο. Έτσι, υπάρχουν ασέξουαλς που δημιουργούν επιτυχημένες σχέσεις αλλά ο έρωτας δεν τους αγγίζει….

Στην διάσημη πλατφόρμα του TikTok, αρκετές «καυτές» γυναίκες ποζάρουν σέξι, χωρίς όμως να δηλώνουν fun του σεξ. Ολοένα λοιπόν και περισσότερες γυναίκες «Gen Z» που ταυτίζονται ως ασέξουαλ, αναφέρουν πως το να είσαι «hot» δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το σεξ.

Η σέξι μου εμφάνιση δεν έχει να κάνει με το να έλκομαι ή αν προσελκύω κάποιον» είπε η σεξοβόμβα, Jaiye Pierre, μια 20χρονη influencer από το Μανχάταν στην The Post. Η μελαχρινή καλλονή με τους περισσότερους από 82.700 ακολούθους στο TikTok ως ασέξουαλ ή «άσσος» – ένα άτομο με μικρή έως καθόλου σεξουαλική έλξη ή ενδιαφέρον…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο