«Μου λένε να το ακρωτηριάσω»: 18χρονη γεννήθηκε με «τεράστιο» χέρι και ξεσπά για το bullying στα social media

Μία γυναίκα που γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, έκανε το ένα της χέρι να διογκωθεί σε μέγεθος, με τα τρολ να της λένε να «το ακρωτηριάσει». Εκείνη όχι μόνο δεν το σκέφτεται αλλά τους δείχνει πως μπορεί να κάνει τα πάντα…

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη Olivia Klopchin, από το Σπρίνγκφιλντ του Βερμόντ, διαγνώστηκε με αγγειακή δυσπλασία σε ηλικία δύο μηνών, όταν η οικογένειά της εντόπισε μια μελανιά στο εσωτερικό του αγκώνα της με το που γεννήθηκε.

Η κατάσταση της Klopchin προκαλείται από την ανώμαλη ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αποχρωματισμό ή προεξοχές στην πληγείσα περιοχή.

Το ένα χέρι της έχει πρηστεί και είναι δυσανάλογο με το άλλο, ενώ το δέρμα φαίνεται ελαφρώς αποχρωματισμένο και μελανιασμένο. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πλήρως λειτουργικό – κάτι που πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να αγνοούν όταν της δίνουν τις «συμβουλές» τους.

Η Klopchin δημοσιεύει τακτικά για τη ζωή και την κατάστασή της στο TikTok, αλλά και τις συμβουλές που τις δίνουν οι χρήστες με το πιο σοκαριστικό σχόλιο να ακρωτηριάσει το πρησμένο της χέρι. Η κοπέλα όμως είναι πολύ δυνατή, δεν πτοείται από τα κακόβουλα σχόλια και δείχνει πώς είναι να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο