«Μου είπε ψέματα για να με βγάλει έξω – Μου πρόσφερε 12 δολάρια για στοματικό σεξ»

Μια TikToker αποκάλυψε ένα φρικτό πρώτο ραντεβού με έναν άντρα που ήταν «ενθουσιασμένη» να γνωρίσει μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, καταλήγοντας να της προσφέρει 12 δολάγια για στοματικό σεξ. Η Anisha Verma δημοσίευσε πρόσφατα ένα κλιπ διάρκειας 2 λεπτών που ξεπέρασε τις 33.000 προβολές, λέγοντας στους θεατές για το φρικιαστικό περιστατικό που φέρεται να της συνέβη ενώ ήταν στο κολέγιο.

Η 30χρονη Verma από το Λέστερ της Μεγάλης Βρετανίας, ισχυρίστηκε ότι μόλις πήγε στο ραντεβού, κατάλαβε πως ο άνδρας της είχε πει ψέματα.

«Έμοιαζε τελείως διαφορετικός από τις φωτογραφίες του, αλλά σκέφτηκα ότι θα του έδινα το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, καθώς η συζήτηση ήταν τόσο καλή στην εφαρμογή», όπως αναφέρει η New York Post.

Ο άνδρας της εξήγησε ότι χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες του ξάδερφού του για να μιλήσει σε γυναίκες στο Διαδίκτυο, κάτι που εκείνη θεώρησε άμεσα «κόκκινη σημαία».

Κατά τη διαδρομή από το σπίτι της, παρατήρησε ότι εκείνος δεν οδηγούσε προς την κατεύθυνση του εστιατορίου που είχαν επιλέξει για δείπνο.

«Επρόκειτο να με πάει στο Nando’s (ένα εστιατόριο της περιοχής), αλλά με οδήγησε σε ένα πάρκινγκ», θυμάται.

Παρά την όποια ταλαιπωρία, η Verma τον άφησε να πάρει τα ηνία για να διαπιστώσει που το……

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο