Μοντέλο του Onlyfans «καίει» παρουσιαστή που κατηγορείται για παιδοφιλία – «Ήθελε να ντύνομαι κοριτσάκι με κοτσιδάκια»

Μοντέλο του Onlyfans έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις στο TikTok, καθώς ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με γνωστό Αμερικανό παρουσιαστή που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και παιδοφιλία, με τον ίδιο να της ζητάει περίεργα αιτήματα, όπως να ντύνεται σαν κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 26χρονη Karlie Brooks σε βίντεο που ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα (αλλά αφαιρέθηκε μετά από λίγη ώρα), είπε ότι πληρώθηκε πριν από χρόνια, ώστε να έχει σεξουαλικές επαφές με τον 34χρονο Josh Duggar.

Ο Josh Duggar δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς ήταν παρουσιαστής στη τηλεόραση και πρωταγωνιστής του ριάλιτι «19 Kids and Counting» στο οποίο εμφανίζονταν μαζί με την οικογένεια του, προωθώντας μεταξύ άλλων την ζωή των Βαπτιστών στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, το 2015 ανακηρύχθηκε ως «ένα από τα 10 πιο μισητά πρόσωπα του ίντερνετ», γιατί απάτησε την σύζυγο του, με τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής που βγήκαν στη δημοσιότητα, να δείχνουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή, από αυτή που προωθούσε μέσω του ριάλιτι που πρωταγωνιστούσε.

Επίσης, το 2021 αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε τον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε μικρά παιδιά, με την δίκη του να είναι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο