Μητέρα κάνει αποτρίχωση με κερί στα φρύδια της 3χρονης κόρης της και τα «γαλλικά» πέφτουν βροχή

Η 31χρονη Leah Garcia από το Τέξας αποφάσισε να ανεβάσει στο TikTok την ρουτίνα περιποίησης της 3χρονης κόρης της Bliss, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποτρίχωση φρυδιών. Στο βίντεο 27,8 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη μικρή να πονά την ώρα που η μαμά της βάζει την αποτριχωτική ταινία ανάμεσα στα δύο φρύδια της και την τραβά, σε μια προσπάθεια να την απαλλάξει από τις… περιττές τρίχες.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που έγιναν έξαλλοι με τη Leah αποκαλώντας την «κακή μητέρα» και χαρακτηρίζοντας γ@@@η την κατάσταση στην οποία υποβάλλει το παιδί. Υπήρξαν και αυτοί που αναφέρθηκαν στη Σοφία Χατζηπαντελή –το μοντέλο που ήταν στην κριτική επιτροπή του φετινού GNTM, το οποίο έχει ξεχωρίσει για τα πολύ χοντρά και ατημέλητα φρύδια της- τονίζοντας ότι οι πολλές τρίχες είναι ξανά στη μόδα.

Όμως η νεαρή μητέρα υπεραμύνεται της πράξης της λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο σώζει την κόρη της από το bullying που θα της κάνουν οι φίλοι της για την εμφάνισή της. Κάτι που βίωσε και η ίδια σαν παιδί εξαιτίας του ενός φρυδιού, όπως περιγράφει γλαφυρά τα πολύ πυκνά φρύδια της που έδιναν την εντύπωση ότι δεν ήταν δύο αλλά ένα.

«Δεν κάνω ενέσεις botox…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο