«Με τσέχασες» – Η εμφάνιση του «γύπα» του TikTok που έγινε viral

Εδώ και μήνες έχει γίνει viral στο ελληνικό internet η ατάκα «με τσέχασες», ωστόσο κανείς δεν γνώριζε ποιος ήταν ο άντρας πίσω από αυτήν.

Αυτό ωστόσο άλλαξε, καθώς ο «Με τσέχασες», όπως έγινε γνωστός, εμφανίστηκε και ονομάζεται Σταύρος Γεωργάς. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει στείλει το συγκεκριμένο ηχητηικό μήνυμα σε περισσότερες από 6.000 γυναίκες, εκ των οποίων μερικές τον συνάντησαν από κοντά!

Με βίντεό του στο TikTok ο ίδιος αποκάλυψε την ταυτότητά του ενώ άφησε αιχμές για άντρς και γυναίκες, καθώς πολλές παντρεμένες δέχτηκαν να τον συναντήσουν.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στο βίντεό του ο Σταύρος Γεωργάς:

«Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα. Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά. Βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες. Με το 60% των γυναικών να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο