Με νυφικό 3 δολαρίων έκανε τον γάμο των ονείρων της και «έριξε» το TikTok – «Είναι η τελειότητα, το θέλω»

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έγινε viral στο TikTok, γιατί έκανε τον γάμο των ονείρων της με τον επί 13 χρόνια σύντροφο της, όμως δεν χρειάστηκε να βάλει βαθιά «το χέρι στην τσέπη», καθώς αγόρασε ένα ακριβό νυφικό μόνο για 3,75 δολάρια.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Jillian Lynch από το Οχάιο παντρεύτηκε στην Αριζόνα στις 13 Μαΐου τον εκλεκτό της καρδιάς της, με το μυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων, ενώ σε σειρά αναρτήσεων αποκάλυψε το «μυστικό» για ένα φθηνό και λαμπερό γάμο.

Σύμφωνα με την ίδια, μόλις έκλεισε την τελική ημερομηνία για τον γάμο, ποτέ «δεν σκέφτηκε» να πάει σε κατάστημα νυφικών και έτσι άρχισε να επισκέπτεται φθηνά μαγαζιά και όσα είχαν μεταχειρισμένα ρούχα.

Σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ρούχα λοιπόν βρήκε το νυφικό που ήθελε, ενώ όπως είπε και η ίδια, δεν αποθαρρύνθηκε από την χαμηλή τιμή, καθώς «επειδή κάνω οικονομία όλη την ώρα, αυτή που φάνηκε λογική επιλογή».

Η αριστοκρατική εμφάνιση των 3,75 δολαρίων

Η Jillian Lynch μέσω αναρτήσεων στο TikTok είπε ότι βρήκε ένα νυφικό της Revolve το οποίο κανονικά κοστίζει 220 δολάρια. Παρόλα αυτά, εκεί έκανε μόνο 3,75 δολάρια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο