Με αυτήν την ανάρτηση ο Elon Musk έβαλε φωτιά στο Twitter

Με τους πυραύλους και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα. Με τις γυναίκες όμως φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα.

Μπορεί οι πύραυλοί του να φθάνουν στο διάστημα και να ετοιμάζονται για το ταξίδι στον Άρη. Μπορεί η Tesla να έχει στριμώξει στην γωνία όλους τους μεγάλους παραδοσιακούς κατασκευαστές σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και εκπαιδεύοντας το παγκόσμιο κοινό στην ηλεκτροκίνηση.

Όμως ο Elon Musk συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν ένα μεγάλο παιδί. Και να διασκεδάζει με τις “αταξίες” που κάθε φορά εφευρίσκει ώστε να απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη.

Το νέο του παιχνίδι είναι εδώ και κάμποσο καιρό το Twitter. Ένα αγαπημένο μέσο με το οποίο καταφέρνει να επικοινωνεί με το κοινό του. Από την στιγμή όμως που το αγόρασε, μπορεί να κάνει και ότι θέλει. Και είναι ελεύθερος πια να παίζει με τα ΜΜΕ μέσα από ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Κλείσιμο

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh)…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο