Μετά την πίεση από τους τραπεζικούς της συνεργάτες η πλατφόρμα OnlyFans απαγορεύει το πορνογραφικό περιεχόμενο

Το OnlyFans απαγορεύει ένα από τα μεγαλύτερα θέλγητρα του ιστοτόπου: το πορνό.

Η συνδρομητική υπηρεσία θα απαγορεύσει το πορνογραφικό περιεχόμενο στις 1 Οκτωβρίου, επικαλούμενη πίεση από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

“Για να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της πλατφόρμας και για να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς δημιουργών και θαυμαστών, πρέπει να αναπτύξουμε τους κανονισμούς του περιεχομένου”, ανέφερε η OnlyFans σε δήλωση. “Αυτές οι αλλαγές πρέπει να συμμορφωθούν με τα αιτήματα των τραπεζικών μας εταίρων και των παρόχων πληρωμών”.

Τα καλά νέα είναι ότι οι δημιουργοί μπορούν ακόμα να δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στο OnlyFans εφόσον συμμορφώνονται με τους όρους παροχής υπηρεσιών του ιστότοπου. Παρ ‘όλα αυτά, η καταστολή εξοργίζει τους χρήστες στο διαδίκτυο. “Το OnlyFans να απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο είναι σαν να μην πουλάει πια κοτόπουλο το KFC”, όπως επισημαίνει ένας χρήστης.

The onlyfans interface

Παρόλο που ο καθένας μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, ο ιστότοπος έχει γίνει γνωστός επειδή βοηθά τους ανθρώπους να πουλούν γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικά βίντεο σε συνδρομητές που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο