Μελλοντικό iPhone Ultra θα μπορεί να βγάζει 3D φωτογραφίες

Ένα μελλοντικό μοντέλο iPhone Ultra θα μπορούσε να τραβήξει χωρικές φωτογραφίες και βίντεο που θα εμφανίζονται στο Vision Pro headset της Apple που έρχεται το 2024, σύμφωνα με μια φήμη που κοινοποιήθηκε από λογαριασμό Weibo με αποδεδειγμένο ιστορικό για την αποκάλυψη ακριβών πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια της Apple.

Αυτή η φήμη θέλει ένα μελλοντικό iPhone Ultra να διαθέτει κάμερα 3D, καθώς η κυκλοφορία του Vision Pro φέρεται να «έχει οδηγήσει την αγορά στην επανεξέταση του είδους των φωτογραφιών και των βίντεο που πρέπει να μπορεί να τραβήξει ένα κινητό τηλέφωνο».  Το πότε θα μπορέσει να γίνει αυτό πραγματικότητα είναι άγνωστο, ενώ σίγουρα θα απαιτείται να έχει κανείς το headset για να δει αυτές τις φωτογραφίες.

Τα χωρικά βίντεο και φωτογραφίες έχουν σχεδιαστεί για να έχουν «απίστευτο βάθος», σύμφωνα με την Apple, επιτρέποντας στον χρήστη να «βλέπει μέσα σε μια στιγμή». Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να ξαναζούν τις αναμνήσεις τους όπως ποτέ πριν.

Από το δελτίο τύπου της Apple που ανακοινώνει το Vision Pro:

Διαθέτοντας την πρώτη τρισδιάστατη κάμερα της Apple, το Apple Vision Pro επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν, να ξαναζούν και να βυθίζονται σε αγαπημένες αναμνήσεις με το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο