Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το Facebook και τον ιδρυτή της

To BBC ετοιμάζει σειρά ντοκιμαντέρ για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και το Facebook

Το Facebook θα κλείσει 20 ολόκληρα χρόνια το 2024 και το BBC ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε ένα από τα πιο σημαντικά τεχνολογικά γεγονότα στον κόσμο.

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τη δημιουργία της γιγαντιαίας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αντίθεση με την ταινία «Social Network» του 2010, το BBC υποστηρίζει ότι θα είναι ένας «οριστικός απολογισμός» του Ζούκερμπεργκ και της ανόδου του στη βιομηχανία της τεχνολογίας προσφέροντας μια πιο ακριβή περιγραφή των γεγονότων σε ένα δημοσιογραφικό ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από τρία μέρη.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι θα παρουσιάσει «βασικούς πρωταγωνιστές, μαρτυρίες εμπιστευτικών πληροφοριών, προσωπικά ημερολόγια και σπάνιο αρχειακό υλικό». Η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Mindhouse θα αναλάβει το πρότζεκτ.

«Η αξιοσημείωτη ιστορία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και του Facebook είναι ένα από τα γεγονότα της εποχής μας», δήλωσε η διευθύντρια δημιουργικού της Mindhouse, Νάνσι Στρανγκ. «Έχει κάνει αναμφισβήτητα περισσότερα για να μεταμορφώσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και τη συνδεσιμότητα από οποιοδήποτε άλλο άτομο αυτόν τον αιώνα. Είμαι ενθουσιασμένη που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία να πούμε την εκπληκτική εκ των…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο