Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Τα «έβαλε» με προπονητή και κέρδισε μετάλλια σε αγώνα ζίου ζίτσου

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξέπληξε τους θεατές κερδίζοντας χρυσό και ασημένιο μετάλλιο σε τουρνουά ζίου ζίτσου της Καλιφόρνια

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στο πλούσιο βιογραφικό του: βραβευμένος μετρ πολεμικών τεχνών. Ο ιδρυτής του Facebook και της Meta κέρδισε χρυσά και ασημένια μετάλλια στο πρώτο του τουρνουά βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου στο Ρέντγουντ Σίτι της Καλιφόρνια, εκπλήσσοντας πολλούς.

Ο 38χρονος δισεκατομμυριούχος τεχνολογίας είπε ότι άρχισε να ενδιαφέρεται για το άθλημα εν μέσω πανδημίας και δημοσίευσε τη νίκη του στο Instagram, λέγοντας: «Αγωνίσθηκα στο πρώτο μου τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu».

Εκείνο που είναι λιγότερο γνωστό είναι οτι ο πρώτος αγώνας του δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε και ο μεγιστάνας δεν αποδέχθηκε το αποτέλεσμα και τσακώθηκε δημόσια με τον διαιτητή. Αιτία η απόφαση του τελευταίου δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ότι ο Ζούκερμπεργκ είχε εγκαταλείψει και άρα η νίκη έπρεπε να πάει στον αντίπαλό του.

Μετά τα παράπονα του «mr Facebook» ο διαιτητής ανακοίνωσε ότι ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο