Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Το αυταρχικό στυλ και το e-mail με τις απειλές σε υπάλληλο

Επιστρέφουν οι φήμες για το… δικτατορικό στυλ διαχείρισης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Σε  ένα email που είχε στείλει στο παρελθόν ο ιδρυτής του Facebook ζητούσε από εργαζόμενο να παραιτηθεί επειδή διέρρευσε πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης.

Σε ένα e-mail του από το 2010 προς το προσωπικό του Facebook που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ αποκαλούσε τη διαρροή από μια εσωτερική συνάντηση σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του κοινωνικού δικτύου ως πράξη «προδοσίας».

«Εμπιστευτικό — Μην κοινοποιείτε», ξεκινούσε το μήνυμα, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Internal Tech Emails του Twitter την Κυριακή.

«Πολλοί από εσάς είδατε την ιστορία του TechCrunch… ισχυριζόμενοι ότι κατασκευάζουμε ένα κινητό τηλέφωνο. Δεν κατασκευάζουμε τηλέφωνο και μίλησα εκτενώς… για το τι κάνουμε στην πραγματικότητα, δημιουργούμε τρόπους για να κάνουμε όλα τα τηλέφωνα και τις εφαρμογές πιο κοινωνικά». «Αυτή ήταν μια πράξη προδοσίας», εξοργίστηκε ο Ζούκερμπεργκ.

«Ζητώ λοιπόν από όποιον το διέρρευσε αυτό να παραιτηθεί αμέσως», συνέχισε. «Εάν πιστεύετε ότι είναι ποτέ σκόπιμο να διαρρέετε εσωτερικές πληροφορίες, θα πρέπει να φύγετε». Το μήνυμα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο