Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Η «πτήση» πάνω από το νερό με τη σημαία των ΗΠΑ –Η 4η Ιουλίου του «κoυ Facebook»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να γιορτάσει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ την 4η Ιουλίου, σε ένα στιγμιότυπο που έγινε viral και έγινε στόχος πλήθος επικριτικών σχολίων.

Ανήμερα της εθνικής επετείου των ΗΠΑ, ο ιδρυτής του Facebook εμφανίστηκε να «πετάει» επάνω από το νερό σε μια ηλεκτρονική σανίδα του σερφ…κρατώντας μια αμερικανική σημαία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Συνόδευσε μάλιστα το βίντεό του με τη μελωδία του τραγουδιού του Τζον Ντένβερ «Take Me Home, Country Roads». Στη λεζάντα έγραψε απλά: «Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου!».

Ο 37χρονος Ζάκερμπεργκ ανέβασε το στιγμιότυπο στο λογαριασμό του στο Instagram. Kαι μέσα σε τρεις ώρες το είχαν δει περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι.

H σανίδα που χρησιμοποίησε, ονομάζεται eFoil, και είναι μια νέα τάση στους λάτρεις του σέρφινγκ με την τιμή της να κυμαίνεται από 4.000 έως 12.000 δολάρια.
Πρόκειται για μια σανίδα του σερφ με ηλεκτρική έλικα ακριβώς πάνω από το φτερό.

Τροφοδοτείται από έναν σχεδόν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ενώ ελέγχεται από φορητό ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Kανείς δεν γνωρίζει εάν ο «κος Facebook» έκανε αυτή την περίεργη, όπως την χαρακτήρισαν πολλοί στα social media ανάρτηση απλώς για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» ή εάν ήθελε να δείξει πως το Instagram -που ανήκει στο Facebook- δεν είναι πλέον μια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο