Μαργαρίτα: Ο χαμός του πατέρα της, η άγνωστη συνεργασία με τον Μποτρίνι και το μήνυμα στον Ιταλό νικητή της Eurovision!


Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι σήμερα δικαιωματικά το πρόσωπο της ημέρας. Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef  ζει από χθες βράδυ το όνειρό της. Σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ντυμένη, στολισμένη, φόρεσε τα καλά της και συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου η οποία την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και πολύ συγκινημένη.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου», ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Τόσο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef. «Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzrnjerjgo9-st)

Οι προηγούμενοι νικητές της δίνουν συγχαρητήρια

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο