Μαρία Κανελλοπούλου: «Χαίρομαι που επιστρέφει η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση»


Η Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία την τρέχουσα περίοδο συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού και την επιστροφή της μυθοπλασίας στην τηλεόραση.

Τι χρειάζεται για να ανταπεξέλθει ένας ηθοποιός σε καθημερινό;

Είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Πολλές ώρες, πολλή μελέτη, κυρίως για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Χρειάζεται τεράστια διαθεσιμότητα –θαυμάζω τους συναδέλφους που κάνουν παράλληλα και θέατρο- και, φυσικά, μεγάλες αντοχές. Δεν είναι τυχαίο πως στα καθημερινά ο κύριος όγκος των ηθοποιών που συμμετέχουν, είναι πολύ νέοι συνάδελφοι! Πολύ όμορφοι, επίσης, να τα λέμε κι αυτά! Και συχνά εξαιρετικά ταλαντούχοι.

Η τηλεόραση έχει επιστρέψει στις παλιές, καλές εποχές της;

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιστρέφει πανηγυρικά η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση, δίνοντας ευκαιρία σε έναν κλάδο που η Covid έπληξε τραγικά. Όχι μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και μία σειρά ειδικοτήτων που σχετίζονται με το θέαμα. Επαγγέλματα που δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται, με αβέβαιο μέλλον. Τα reality shows με αφήνουν παγερά αδιάφορη, μερικά θα έπρεπε να εξαφανιστούν από τα προγράμματα των καναλιών! Λυπάμαι που το λέω, αλλά πραγματικά είναι προσβλητικά, κυρίως για τις γυναίκες.

Ειδήσεις σήμερα

Έκαναν την Μέρκελ… αρκουδάκι και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο