Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι»

Για την μοναξιά που ένιωσε όταν έχασε την μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό όταν έφυγε η μητέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστά η ηθοποιός.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤikTok, μοιράστηκε με τους ακολούθους της το γεγονός πως όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι εξαφανίστηκαν και σταμάτησαν να έχουν επαφή μαζί της, μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη. Επίσης, αναφέρθηκε και στο διάστημα που έβαλε τέλος στη χρήση ναρκωτικών και πώς απαλλάχθηκε από αυτόν τον κύκλο ανθρώπων.

«Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν. Όλοι, μόνο κάνα δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Ο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο