Μανώλης Λιδάκης: Απαντά στις φήμες ότι πάσχει από λευχαιμία

Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκαθαρίζει: «Δεν πάσχω από λευχαιμία».

Την δική του απάντηση έδωσε ο Μανώλης Λιδάκης σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν πως πάσχει από λευχαιμία. Ο τραγουδιστής μέσα από τα social media ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ειδησεισ

Σε νέα του ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Μανώλης Λιδάκης ξέσπασε εναντίων όλων όσων διαδίδουν πως το πρόβλημα υγείας του είναι η λευχαιμία.

«ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι. Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν. Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα. Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του είχε γράψει: «Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν. Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο