Μαντόνα: Το βίντεο 13 δευτερολέπτων στο TikTok που ανησύχησε τους φανς της βασίλισσας της ποπ

Ένα βίντεο 13 δευτερολέπτων στο TikTok της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, άφησε τους φαν της προβληματισμένους. Το ποπ είδωλο ανέβασε το κλιπ λίγο πριν τα Grammys 2022 και σε αυτό η εικόνα της ήταν κάπως… ζαλισμένη.

Η 63χρονη δημοσίευσε ένα μικρό κλιπ λίγο πριν από την απονομή των βραβείων την Κυριακή, στο οποίο η μουσικός φοράει βαριές ασημένιες αλυσίδες και ένα μαύρο διάφανο τοπ με τα ξανθά μαλλιά της σε τέσσερις πλεξούδες.

Η ανάρτησή της Madonna περιείχε ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της και μεγάλα ροζ φουσκωμένα χείλη. Το βίντεο την έδειχνε απλώς να σκύβει μπρος-πίσω προς την κάμερα.

Οι μπερδεμένοι followers της δεν μπορούσαν παρά να σχολιάσουν το περίεργο TikTok της, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί η βασίλισσα της ποπ θα ανέβαζε κάτι τόσο τυχαίο.

Κάποιος έγραψε ότι το κλιπ ήταν «εντελώς ανησυχητικό». Ένας άλλος σχολίασε: «Υπέροχα! Πώς υποτίθεται ότι θα κλείσω τα μάτια μου και θα κοιμηθώ τώρα;»

«Αυτό ειλικρινά με τρόμαξε δεν θα πω ψέματα», συμπλήρωσε ένας θαυμαστής. «Απλά θα θυμηθώ πόσο υπέροχη ήταν τη δεκαετία του ’90. Ήταν ένα είδωλο», είπε ένας χρήστης.

Η σταρ μοιράζεται πρόσφατα προκλητικές φωτογραφίες μέσω των social media και πολλοί followers έχουν υποθέσει ότι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο