Μαμά 21 ετών σκοπεύει να θηλάζει το παιδί της μέχρι τα 6 του και το TikTok παθαίνει ταραχή

Οι αποφάσεις των ανθρώπων που μπορεί να είναι ελαφρώς διφορούμενες, στα social media αποκτούν άλλη βαρύτητα και σίγουρα αντιμετωπίζονται με λιγότερη ψυχραιμία και περισσότερη υπερβολή. Αυτή είναι και η περίπτωση μίας μαμάς από το Τέξας η οποία ανέβασε βίντεο στο οποίο έλεγε ότι σκοπεύει να θηλάζει το παιδί της μέχρι τα 6 του χρόνια. Χρήστες του TikTok την κατηγόρησαν μέχρι και για κακοποίηση παιδιών και εκείνη σήκωσε το γάντι.

Η 21χρονη Jacy Campbell, αποκάλυψε τον στόχο της σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 1,9 εκατομμύρια προβολές.

«Θα έπρεπε να είσαι μια άρρωστη μητέρα για να σχεδιάζεις να θηλάσεις το παιδί μέχρι τα έξι της», έγραψε η Campbell στο κλιπ της, σχολιάζοντας έτσι την κριτική που άκουσε για την απόφασή της.

Η κριτική για «σεξουαλική επίθεση» και η απάντηση της μητέρας

Η νεαρή μαμά – που φαίνεται να κρατά την 1χρονη κόρη της, στο κλιπ – σηκώνει τους ώμους και γελάει με τους επικριτές της. Πρόσθεσε επίσης μια λεζάντα υποστηρίζοντας ότι το να θηλάζουν τα παιδιά μέχρι να πάνε στο δημοτικό σχολείο είναι «καλό για αυτά».

Ένας χρήστης απάντησε γράφοντας: «Το παιδί σας θα σας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο