Μαμά «τούμπανο»: «Οι άντρες λένε ότι είμαι όμορφη, δεν βγαίνουν όμως μαζί μου γιατί είμαι μυώδης»

«Είσαι όμορφη. Όμως δεν μου αρέσουν τα μυώδη κορίτσια». Αυτή την ατάκα φαίνεται ότι την ακούει πολύ συχνά από τους άνδρες η γυναίκα με το παρατσούκλι muscle mommy (μυώδης μαμά).

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει ήδη 4,5 εκατομμύρια views. Σε αυτό η αρσιβαρίστρια Hunter σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια της στους ρυθμούς του τραγουδιού «heartbroken», κάνοντας παράλληλα μια λυπημένη έκφραση με το πρόσωπό της. Στη συνέχεια τα χέρια της ανοίγουν, η καρδιά εξαφανίζεται και τη θέση της παίρνουν τα υψωμένα μεσαία δάχτυλα, που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι η Hunter μόνο συντετριμμένη δεν είναι από τα σχόλια του αντίθετου φύλου.

Η νεαρή μαμά, από τη στιγμή που ανέβασε το βίντεο, έχει επαινεθεί αρκετά από τους θαυμαστές της, οι οποίοι λατρεύουν τη θετική στάση της στη ζωή και τον τρόπο που έχει βρει να θωρακίζει τον εαυτό της από τα κακόβουλα σχόλια.

Πολλοί έσπευσαν να της υπενθυμίσουν ότι όσοι την κρίνουν το πιθανότερο είναι να αισθάνονται φόβο από τις απίστευτες ικανότητές της και την επικρότησαν που δεν παίρνει στα σοβαρά τέτοια σχόλια.

«Ο πρώην μου δεν με άφηνε να γυμνάζομαι επειδή δεν ήθελε να είμαι πιο ογκώδης από εκείνον, όλα είναι θέμα ανασφάλειας και τεμπελιάς» σχολίασε ένας θαυμαστής.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο