Μία Porsche 718 Spyder RS για το χέρι

Η Porsche Design λανσάρει ένα ιδιαίτερο ρολόι, το οποίο συνοδεύει τους κατόχους του στον ξεχωριστό κόσμο της νέας 718 Spyder RS.

Η Porsche είναι μία από τις εταιρείες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μόδα και το lifestyle που ακολουθεί τη φιλοσοφία της, δημιουργώντας πολλά premium αξεσουάρ για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν και εκτός αυτοκινήτου.

Πρόσφατα ο Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε την σκληροπυρηνική έκδοση «718 Spyder RS», ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα του, πάντα συνοδευόμενο με την πολυτέλεια που πηγάζει από τα μοντέλα της μάρκας. 

Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο νέο αυτό το μοντέλο, η Porsche κατασκεύασε και ένα εμπνευσμένο από την Spyder ρολόι, σχεδιασμένο από το τμήμα Porsche Design και κατασκευασμένο στην Ελβετία.

Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο σκελετός τιτανίου, ο οποίος εκτός από ελαφρύς είναι διαθέσιμος σε ασημί και μαύρη απόχρωση θυμίζοντας ζάντα αυτοκινήτου. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με αντιχαρακτικό κρύσταλλο με 7 επιστρώσεις, ενώ το εσωτερικό πάνελ είναι από ανθρακονήματα σε μαύρο φόντο.

Οι δείκτες είναι κατασκευασμένοι από υλικό «Super-LumiNova», με το Race-Tex, ένα υλικό που συναντάμε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο