Μία 23χρονη εξηγεί πώς κατάφερε ενώ ήταν απένταρη με 2 δουλειές να έχει εισόδημα 120.000 το χρόνο

Έχετε βαρεθεί να κάνετε μια ανιαρή δουλειά γραφείου 9-5 και να μην έχετε αρκετά χρήματα για να πληρωθούν οι λογαριασμοί σας; Μια γυναίκα μοιράζεται στο TikTok την ιστορία της για το πώς «συνταξιοδοτήθηκε» σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ναι, σωστά διαβάσατε. Δεν εργάζεται πλέον με πλήρη απασχόληση και βγάζει εξαψήφια νούμερα το χρόνο.

Η Alejandra Velasquez, μοιράζεται τις συμβουλές της αν θέλει κάποιος να γίνει τόσο επιτυχημένος όσο εκείνη στον λογαριασμό της στο δημοφιλές social media.

Από ταραγμένη και μίζερη, που δούλευε δύο δουλειές και παράτησε το κολέγιο, έφτασε να κερδίζει 10 χιλιάδες δολάρια το μήνα ως επενδυτής και επιχειρηματίας.

«Κουράστηκα να είμαι διαλυμένη και να κάνω δύο δουλειές»

Η ίδια εξήγησε στη Sun: «Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα ότι δεν θα πάω ξανά στο κολέγιο ή να δουλέψω για κανέναν άλλο. Κουράστηκα να είμαι διαλυμένη και να κάνω δύο δουλειές. Πήρα ένα ρίσκο και ξεκίνησα την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο με τα 1.500 που είχα στην άκρη.

Όπως λέει άρχισε να επενδύει και να συνεργάζεται με το μάρκετινγκ. «Έξι μήνες αργότερα έγινα “εξαψήφια” με επτά πηγές εισοδήματος. Έγινα το αφεντικό του εαυτού μου και άρχισα να βοηθάω άλλα κορίτσια να κάνουν το ίδιο.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο