Μία μητέρα εξομολογήθηκε στο TikTok ότι γιόρταζε τα γενέθλια του γιου της… σε λάθος ημερομηνία για 2 χρόνια

Ακόμη και στην εποχή που ζούμε, όπου όλες οι πληροφορίες που μπορεί να χρειάζονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, είναι βέβαιο ότι οι νέοι (και όχι μόνο αυτοί) κάποια στιγμή θα μπλέξουν. Μία μητέρα μοιράστηκε στο TikTok τον δικό της μπελά και ανέφερε ότι «θα κάνει πολλούς να νιώσουν καλύτερα για τις γονεϊκές τους ικανότητες».

Η Emily Vondracheck είναι μαμά τεσσάρων παιδιών, από τη Μινεσότα των ΗΠΑ και αποκάλυψε ότι γιόρταζε τα γενέθλια ενός εκ των παιδιών της σε λάθος μέρα εδώ και δύο χρόνια. Η Έμιλι αντιλήφθηκε τη γκάφα όταν ένας οικογενειακός γιατρός της είπε ότι η ασφαλιστική τους εταιρεία είχε λανθασμένη ημερομηνία γέννησης.

Πριν πάρει τηλέφωνο για να αντιμετωπίσει την παρεξήγηση, η μαμά αποφάσισε να κάνει scroll πίσω στο Facebook, έτσι για κάθε ενδεχόμενο. Και τα social media δεν κάνουν λάθη.

«Μία τόνωση αυτοπεποίθησης για τους άλλους όχι για μένα»

Στο βίντεο, η Emily λέει: «Εδώ είναι μια μικρή ιστορία που επιτρέπει σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω να αισθάνονται ίσως λίγο καλύτερα με τον εαυτό τους. Μια πραγματική τόνωση της αυτοπεποίθησης για εσάς (όχι για μένα)».

Και συνέχισε με την εξιστόρηση του τι συνέβη: «Μόλις έκλεισα το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο