Μάθε τα πάντα για την κάμερα ZEISS του vivo X80 Pro

H Vivo με το flagship smartphone Vivo X80 Pro 5G, το οποίο λανσάρει σε συνεργασία με την κορυφαία Γερμανική εταιρεία οπτικόμετρικών ZEISS, επαναπροσδιορίζει την κινηματογραφική λήψη είτε πρόκειται για video είτε για φωτογραφία.

Χάριν της τετραπλής κάμερας που αποτελείται από φακό wide στα 50 Megapixel f/1.6, με Laser autofocus, PDAF, και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), φακό Periscope Telephoto στα 8 Megapixel, f/3.4, PDAF, OIS και 5x οπτικό zoom. Στη συνέχεια, έχουμε telephoto φακό στα 12 Megapixel, f/1.9 , Dual Pixel PDAF, 2x οπτικό zoom και gimbal OIS και ultrawide φακό στα 48 Megapixel, f/2.2, AF και Hyper Zoom έως 60x.

Κάνε τώρα δικό σου το flagship smartphone vivo X80 Pro μέσα από το You.gr με 999 ευρώ και 48 άτοκες άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!

Η συνεργασία της Vivo με τη ZEISS ξεκινάει από το εξωτερικό των φακών, με το φακό Ultra-Sensing GNV να μειώνει τις αντανακλάσεις κατά τη λήψη και σε συνδυασμό με το ZEISS T* Coating με το οποίο αποφεύγουμε το ghosting στις λήψεις μας, με τα χρώματα να αποτυπώνονται πιο ζωντανά από ποτέ, να απαθανατίζει πιο καθαρές εικόνες, λαμβάνοντας ακόμα περισσότερο φως, κάτι το οποίο εκμεταλλεύεται και το Vivo V1+ chip στην…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο