«Κύμα» συγκίνησης στο TikTok με τις αντιδράσεις μικρών μαύρων κοριτσιών για τη νέα Άριελ

«Μαμά κοίτα είναι σαν κι εμένα»  λένε στα βίντεο κατενθουσιασμένες,  μικρές φαν της πριγκίπισσας

Μετά τα «πυρά» που δέχτηκε η Disney για την επιλογή της μαύρης ηθοποιού, Χάλι Μπέιλι, που θα υποδυθεί την Άριελ στη νέα ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», την απάντησή τους έδωσαν μέσω TikTok μαύρες μητέρες μικρών κοριτσιών.

Η πλατφόρμα γέμισε από βίντεο με αντιδράσεις των μικρών μαύρων κοριτσιών, όταν αντιλήφθηκαν ότι η Άριελ είναι μία από αυτές.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν, οι μητέρες απαθανατίζουν τις κόρες τους να κοιτούν για πρώτη φορά το τρέιλερ της νέας ταινίας. Όταν συνειδητοποίησαν ότι η Άριελ είναι μαύρη, άλλα συγκινήθηκαν, άλλα ούρλιαξαν από τη χαρά τους.

«Μαμά κοίτα, είναι μαύρη», «Είναι καφέ σαν κι εμένα» ακούγονται να λένε στα βίντεο οι μικρές φαν της πριγκίπισσας της Disney. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τόνισαν τη σημασία που έχει η «Μαύρη Άριελ» και γενικότερα μία μαύρη πριγκίπισσα, για αυτά τα παιδιά.

Δείτε τα βίντεο

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId)…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο