Κωμικός και TikToker αναζήτησε συμμαθητή του μετά από 15 χρόνια για να απολογηθεί για το bullying που του έκανε

Ένας κωμικός αποκάλυψε τα σχέδιά του να ξανασμίξει με έναν πρώην συμμαθητή του, στον οποίο έκανε επανειλημμένα bullying στο σχολείο, ώστε να επανορθώσει για το γεγονός ότι (μεταξύ άλλων) του έκλεβε το γεύμα όταν ήταν μικρότεροι.

Ο Joe Erwin, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη @joe_erwin_comedy στο TikTok, προβληματίστηκε για πρώτη φορά για την «πολύ άσχημη» παιδική του συμπεριφορά σε ένα βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα τον περασμένο μήνα, στο οποίο μοιράστηκε αυτό που έκανε ως παιδί και για το οποίο εξακολουθεί να αισθάνεται «πολύ άσχημα ως ενήλικας».

«Ποιο είναι ένα πολύ άσχημο πράγμα που έκανες ως παιδί και για το οποίο νιώθεις πραγματικά άσχημα ως ενήλικας; Θα ξεκινήσω εγώ πρώτος», είπε ο Erwin στο βίντεο. Ο κωμικός αφηγήθηκε στη συνέχεια πώς συνήθιζε να «κλέβει κάθε μέρα το μεσημεριανό γεύμα ενός παιδιού και στη συνέχεια να το τρώει μπροστά του».

Η εξομολόγηση και η κλεμμένη πίτσα

Σύμφωνα με τον Erwin, ο ίδιος και ο συμμαθητής του, που συνήθιζαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον στο μεσημεριανό γεύμα, καθώς ήταν φίλοι, συνήθιζαν και οι δύο να παραγγέλνουν πίτσα κάθε μέρα. Ωστόσο, ο Erwin θυμήθηκε πώς ενθάρρυνε τον φίλο του να κάνει τα στραβά μάτια πριν κλέψει…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο