Κριστιάνο Ρονάλντο: Μοντέλο του TikTok και πρώην νικήτρια του Big Brother αποκάλυψε το φλερτ που είχε με τον CR7

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί πλέον να είναι μαζί με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, όμως μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ελεύθερος, με μία «πικάντικη» ιστορία από το παρελθόν του να βγαίνει στην δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, η Άλισον Έκμαν που είναι μοντέλο του TikTok και πρώην νικήτρια του Big Brother σε βίντεο που ανέβασε, περιέγραψε το σύντομο φλερτ που είχε με τον CR7, με την ίδια να τονίζει πως αυτή είχε τις περισσότερες ενστάσεις.

«Τον γνώρισα όταν στην παρουσίαση του αρώματος του. Αρχίσαμε να μιλάμε σε ένα πάρτι και μου ζήτησε να βγούμε για ένα ποτό. “Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση, πρέπει να δουλέψω αύριο”, του είπα και οι φίλοι μου άρχισαν να μου ζητούν να συμφωνήσω. Του είπε “ναι” αλλά ξεκαθάρισα ότι ο οδηγός του θα με γυρίσει στο σπίτι μου όταν θα το ζητούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «φύγαμε από το πάρτι. Καταλήξαμε στο σπίτι του και ήπιαμε μερικά ποτήρια σαμπάνια. Μετά, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, του είπα ότι ήθελα να πάω σπίτι και με έστειλε με τον οδηγό του. Όταν φύγαμε από το σπίτι, ζήτησε το νούμερο και γράφαμε ο ένας στον άλλο για ένα μήνα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο».

«”Γεια, πώς είσαι. Τι κάνεις; Δουλεύω….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο