«Κουράστηκα να είμαι όμορφη»: Ένα μοντέλο μιλά για τα… μειονεκτήματα της εμφάνισής της

Μια γυναίκα λέει ότι «κουράστηκε να είναι όμορφη’ και μιλά για τα μειονεκτήματα της εμφάνισής της και τα προβλήματα που προκαλεί στη ζωή της. Το μοντέλο και επιχειρηματίας Emily Adonna λέει ότι έχει ακούσει στη ζωή της ότι είναι «όμορφη» και ομολογεί ότι «η καλή της εμφάνιση» τη βοήθησε να χτίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Κι ενώ αναγνωρίζει ότι έχει ευνοηθεί κατά κάποιο τρόπο, η ίδια λέει ότι το γεγονός ότι είναι «πολύ όμορφη» δεν είναι και τόσο σπουδαίο όσο ακούγεται.

Η Emily λέει ότι εξαιτίας της εμφάνισής της συχνά δέχεται παρενόχληση, ακόμη με χυδαίες κινήσεις σε δημόσιο χώρο, ενώ λέει επίσης ότι το γεγονός ότι είναι «πολύ όμορφη» δεν τη βοηθά να προχωρήσει στην καριέρα της.

«Το προνόμιο της ομορφιάς είναι κάτι, δεν είμαι εδώ για να το αρνηθώ», είπε σε ένα βιντεάκι στο TikTok. «Έχει όμως και τα μειονεκτήματά του. Ποτέ δεν έχω υπάρξει σε μια δουλειά όπου δεν με έχουν παρενοχλήσει».

«Σπάνια έχω υπάρξει σε κοινωνικές καταστάσεις και δεν έχω παρενοχληθεί. Οι άνθρωποι συνήθως δεν δέχονται το όχι ως απάντηση, διότι θεωρούν ότι είμαι κάτι που μπορούν να κατέχουν», συνέχισε.

«Άνθρωποι δεν με ρωτούν προτού με αγγίξουν σε δημόσιο χώρο, με πιάνουν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο