Κορίτσι «ανεβάζει» βίντεο στο Τik Τok ενώ πίσω της ένα μωρό σπαράζει στο κλάμα – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το οποίο απεικονίζει μια νεαρή κοπέλα, πιθανότατα μητέρα, να μιλάει στο Tik Tok ενώ πίσω της ένα μωρό σπαράζει στο κλάμα. Οι πρώτες αναφορές που αφορούσαν το συγκεκριμένο βίντεο, έκαναν λόγο πως το μωρό είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από κάποιον άνδρα, πιθανότατα τον παππού του.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel μίλησε η δημοσιογράφος Ντίνα Κλέανθους από την Κύπρο η οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ που αφορούσε στο συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, το βίντεο λήφθηκε και ανέβηκε στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2022 με τις Αρχές να προχωρούν άμεσα σε διερεύνηση του περιστατικού. Από τις καταθέσεις που συνέλεξαν οι Αρχές δεν προέκυψε πως το μωρό έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ή βίας από συγγενικό του πρόσωπο ενώ όσοι κατέθεσαν ανέφεραν πως το παιδί έπεσε από το πάρκο του με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

«Βίντεο που λήφθηκε και ανέβηκε στο διαδίκτυο τον Μάιο του 2022 ωστόσο αυτές τις μέρες επανήλθε από πολίτες που ζητούν ενημέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση είχε διερευνηθεί από την αστυνομία και τόσο η κάτοχος του λογαριασμού όσο και συγγενικά της πρόσωπα, τέσσερα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο