Κοπέλα εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο επειδή… κρατούσε τα αέριά της κοντά στο αγόρι της για 2 χρόνια

Μια 19χρονη Ιρλανδή χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως σε νοσοκομείο αφού η άρνησή της να αφήσει τα άεριά της κοντά στο φίλο της επί δύο χρόνια φέρεται να προκάλεσε την έκρηξη της σκωληκοειδούς απόφυσης. Ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς το φιάσκο-αερίου της κοπέλας έχει σήμερα πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Συγκρατώ τα αέριά μου, αλλά δεν πίστευα ότι θα έμπαινα στο νοσοκομείο γι’ αυτό», δήλωσε η Κάρα Κλάρκ στο Kennedy News για την επικίνδυνη συσσώρευση.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού βίωσε έναν «ακραίο πόνο» στο στομάχι της ενώ δούλευε στην καφετέρια της την περασμένη Τρίτη. Ανησυχώντας, η νεαρή αναφέρθηκε στον γιατρό, ο οποίος στη συνέχεια την παρέπεμψε άμεσα σε νοσοκομείο. «Πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», παραπονέθηκε η Κλαρκ. «Κούτσαινα όταν περπατούσα εντελώς σκυφτή».

Η αποκάλυψη στους γιατρούς εν μέσω πόνων

Τότε ήταν που αποφάσισε να ξεστομίσει στους γιατρούς την άρνησή της να το αφήσει να ξεσπάσει. «Στο νοσοκομείο, άρχισα να κατηγορώ το φίλο μου επειδή πάντα συγκρατώ τα άεριά μου κοντά του», εξομολογήθηκε η Κλαρκ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «χαλαρή» παρά την αποστροφή της για το ρέψιμο και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο