Κοιμάται στο αυτοκίνητο για να μην πληρώνει ενοίκια και λογαριασμούς – Πού κάνει μπάνιο;

Η καθημερινότητα μιας νεαρής γυναίκας έχει γίνει viral στο TikTok, με την ίδια να έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους, καθώς εδώ και περίπου τρία χρόνια μένει στο αυτοκίνητο της, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Nikita Crump από την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ προσπαθεί να διαλύσει όλους τους ευχάριστους ή δυσάρεστους μύθους για την ζωή στους τέσσερις τροχούς και τονίζει ότι η ίδια δεν έχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, γιατί σε όλη την ενήλικη ζωή της έχει συνηθίσει να είναι άστεγη ή σε παρόμοια κατάσταση.

Η Nikita Crump ξαπλωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της

Όπως είπε, το 2019 ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε σημείο που έφτασε να κάνει δύο δουλειές, ώστε να πληρώσει τα χρέη της. Παρόλα αυτά, οι λογαριασμοί συνέχισαν να έρχονται φουσκωμένοι, οπότε πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι της και να μείνει στο αυτοκίνητο της.

Έκτοτε, υποστηρίζει ότι έχει ορθοποδήσει κάπως οικονομικά, όμως δεν είναι σε θέση, ώστε να μείνει σε κανονικό σπίτι, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η αμερικανική οικονομία είναι αντιμέτωπη με ιστορικά επίπεδα πληθωρισμού.

Η καθημερινότητα στους τέσσερις τροχούς

Η Nikita Crump στη σειρά από βίντεο που έχει αναρτήσει…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο