Κλέαρχος Μαρουσάκης: Γιατί απουσιάζω τις τελευταίες ημέρες από το πλατό του ΟΡΕΝ

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Facebook για τον λόγο για τον οποίο απουσιάζει από το πλατό του ΟΡΕΝ

Εκτός του τηλεοπτικού πλατό βρέθηκε χθες, Τετάρτη, και σήμερα, Πέμπτη, ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, Κλέαρχος Μαρουσάκης με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Απαντήσεις για τους λόγους που τον κράτησαν εκτός έδωσε ο ίδιος ο Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του στο facebook το βράδυ της Τετάρτης προσθέτοντας ότι ελπίζει «πρώτα ο Θεός» να επανέλθει στην κανονικότητα αύριο, Παρασκευή.

Όπως αναφέρει ο λόγος της απουσίας του είναι η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού που του προκάλεσε έντονες μυαλγίες και πυρετό.

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για την απουσία του

Επειδή δέχτηκα πολλά μηνύματα σχετικά με την απουσία μου από τα δελτία καιρού του τηλεοπτικού μας σταθμού OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι αυτή οφείλεται στην τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, όπου δυστυχώς αυτή συνοδεύτηκε από έντονες μυαλγίες και πυρετό.

Ελπίζω την Παρασκευή πρώτα ο Θεός να επανέλθω στην κανονικότητα και να είμαι και πάλι κοντά σας στις τηλεοπτικές καιρικές μας αναλύσεις.

Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και συγγνώμη γι’ αυτή την εξέλιξη!

Να είστε όλες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο