ΚΙΝΑΛ: Επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν συνεργάτες του Γιώργου Καμίνη… ενώ συναντούσε θύματα τηλεφωνικών απατών

Την καλύτερη απόδειξη, ότι οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις τον τελευταίο καιρό αυξάνονται σε ανησυχητικό βαθμό στην χώρα μας διαπίστωσαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης και Τόνια Αντωνίου.

Κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν με πολίτες που έχουν πέσει θύματα εξαπάτησης, χτύπησε το τηλέφωνο συνεργάτη του κ. Καμίνη όπου ο αριθμός «έδειχνε» να είναι από την Αγία Λουκία. Όπως αποδείχθηκε ήταν άλλη μια επενδυτική «παγίδα». Ο επιτήδειος, προσπαθούσε να πείσει τον συνεργάτη του κ. Καμίνη να επενδύσει στην εταιρία που ναι μεν δεν έχουν γραφεία, έχουν όμως έδρα στην Κυπρο και την Μάλτα. Μάλιστα υποστήριξε ότι καλεί από την… Ιταλία.

Είναι γεγονός πάντως, ότι χιλιάδες πολίτες έχουν εξαπατηθεί, δίνοντας μεγάλα ποσά σε «εταιρίες» μαϊμού. Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, η ζημιά αγγίζει συνολικά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Το θέμα είχαν φέρει στην βουλή οι δύο βουλευτές, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών και Μεταφορών.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Φάουτσι: «Σαρώνει τον κόσμο» η μετάλλαξη Όμικρον – Τα ταξίδια αυξάνουν τον κίνδυνο

Η λίρα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο