«Καυτή» γιαγιά και μητέρα τεσσάρων παιδιών ετών… 35 εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της

Μια 35χρονη… γιαγιά του TikTok έχει μπερδέψει τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς όπως σχολιάζουν δεν φαίνεται αρκετά μεγάλη για να είναι μητέρα, πόσο μάλλον γιαγιά. Ο λόγος για τη Τσάβι, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που σόκαρε τους χρήστες όταν την είδαν σε βίντεο αγκαλιά με τον εγγονό και την 20χρονη κόρη της. Αρκετοί μάλιστα από τους ακολούθους της, την διέγραψαν.

Η 35χρονη σέξι γιαγιά απέκτησε την κόρη της ,Μπιάνκα, σε ηλικία μόλις 15 ετών, η κόρης της που είναι τώρα 20 χρονών, απέκτησε το παιδί της στα 17 της χρόνια, κάνοντας από τόσο μικρή ηλικία γιαγιά — και όπως η ίδια δηλώνει «καυτή – γιαγιά».

«Καυτή γιαγιά», λέει και η Μπιάνκα σε βίντεο 15 δευτερολέπτων, όπου έδωσε τον μικρό της στη μαμά της, η οποία κάθεται μπροστά στην κάμερα επιδεικνύοντας πως είναι πραγματικά μια «καυτή» γιαγιά, εκτός από νέα. Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο έπεσαν «βροχή».

«Όμορφη γιαγιά, μοιάζετε σαν αδερφές», σχολίασε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ορκίζομαι και εσείς οι τρεις είστε αδέρφια». «Είναι η θετή σου μαμά, είμαι αρκετά σίγουρος και ο αδερφός σου είναι τόσο τυχερός», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ναι η γιαγιά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο