Καταβρόχθισε 32 ρολά σούσι και κατέληξε στα επείγοντα – Το viral βίντεο στο TikTok με τα 11 εκατ. views

Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια σκέφτηκε ότι αφού θα πλήρωνε έτσι και αλλιώς τα 50 δολάρια και θα μπορούσε να φάει όσο ήθελε στο σουσάδικο της αρεσκείας της, θα μπορούσε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Και το έκανε. Μόνο που κατέληξε στα επείγοντα.

Η 24χρονη Danielle Shapiro, ήθελε να κάνει απόσβεση της αξίας των χρημάτων της σε έναν μπουφέ σούσι των 50 δολαρίων στο εστιατόριο «Sushi 85» στο Mountain View της Καλιφόρνια, τον περασμένο μήνα.

Το παράκανε όμως και αφού καταβρόχθισε 32 ρολά σούσι άρχισε να αισθάνεται δυσφορία. Μετά το φαγοπότι, η Shapiro μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα νοσοκομείου με έντονους πόνους στο στομάχι. Εκεί διαγνώστηκε με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Το βίντεο των 11 εκατομμυρίων views

Η Shapiro μοιράστηκε την εμπειρία σε ένα βίντεο στο TikTok στις 23 Δεκεμβρίου, στο οποίο επιδεικνύει τα βουνά του φαγητού που κατανάλωσε την επίσκεψη στο νοσοκομείο που την άφησε με ενδοφλέβια στην αγκαλιά της.

Η προειδοποίησή της προς τους λάτρεις του σούσι έχει γίνει από τότε viral με πάνω από 11,3 εκατομμύρια προβολές.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του σούσι. Μου αρέσει να τρώω δύο φορές το μήνα αν είμαι τυχερή», είπε η Shapiro, προσθέτοντας ότι είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι για να δειπνήσει με…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο