«Κάθομαι στην αγκαλιά του άντρα μου και με ρωτάνε από τι είναι φτιαγμένη η καρέκλα»: Plus size μοντέλο δεν «μασάει»

Μία ακομπλεξάριστη γυναίκα PLUS size τρολάρει το μέγεθός της ενώ κάθεται στην αγκαλιά του Romeo της, με τον κόσμο να αναρωτιέται πόσο δυνατή πρέπει να είναι η καρέκλα. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, η Alex Aspasia, γνωστή στους θαυμαστές της ως The Big & Tall Model στο TikTok, ανεβάζει τακτικά βίντεο με τον άντρα της και τη σχέση τους. Ωστόσο, δεν βλέπουν όλοι με θετική ματιά το μέγεθός της. Αρκετοί σχολιάζουν αρνητικά. Βέβαια η γυναίκα δεν φαίνεται πως επηρεάζεται και δεν πτοείται καθόλου.

Η 28χρονη, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, πιστεύει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να ενοχλούνται βλέποντας μια μεγαλόσωμη γυναίκα με πιο αδύνατο άντρα – και τέτοια βίντεο είναι η απόδειξη. Η μελαχρινή γυναίκα σε ένα βίντεο κάθεται στην αγκαλιά του άντρα της και ενώ ο Άλεξ το περιέγραψε ως «χαριτωμένο», τα τρολ έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά και να την προσβάλλουν.

Ενώ κάποιοι εντυπωσιάστηκαν από το πόσο δυνατή ήταν η καρέκλα, άλλοι ήταν πεπεισμένοι ότι ο άντρας της πονούσε. «Από ό,τι κι αν είναι φτιαγμένη αυτή η καρέκλα, χτίζω το σπίτι μου από αυτήν», έγραψε ένας κάτω από το βίντεο και το σχόλιο του είχε πάνω από 400 likes. Οι άνθρωποι θα μου πουν:…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο