Ιωάννης Στρατάκης: Ιδρύει το… «κόμμα της Σαγιονάρας» μετά τη θύελλα στα social media


«Συνέχεια» στην συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του δίνει ο μουσικής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Ιωάννης Στρατάκης, μετά την «αποκάλυψη» πως αυτός ήταν ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε στο προεδρικό μέγαρο στην δεξίωση της επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Μετά την αρχική του ανάρτηση στην οποία ο ίδιος παραδεχόταν πως αυτός είναι ο άνδρας που απεικονίζεται με βερμούδα και σαγιονάρα, στην οποία τόνιζε πως η φωτογραφία τραβήχθηκε πριν την έναρξη της δεξίωσης, όταν και ο ίδιος πήγε προκειμένου να αλλάξει ρούχα και να φορέσει το κοστούμι του, αυτή την φορά με φωτογραφία μία… σαγιονάρα σχολιάζει πως «αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου».

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId).setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE).addService(googletag.pubads()).defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId).setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE).addService(googletag.pubads()); } googletag.display(divId); if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered. Will trigger once in viewport `) googletag.pubads().addEventListener(‘impressionViewable’, function (event) { if (event.slot === definedSlot) { console.log(event.slot, event.slot.getSlotElementId()) if ((event.slot.getTargeting(REFRESH_KEY) || ”).indexOf(‘yes’) > -1) { console.log(`${code} viewable. Refreshing in ${refreshIntervalInSec} seconds. `, event.slot.getTargeting(REFRESH_KEY)) setTimeout(function () { definedSlot.clearTargeting(REFRESH_KEY); console.log(‘refreshing’, code, definedSlot.getTargeting(REFRESH_KEY)) googletag.pubads().refresh([definedSlot]); console.log(‘refreshed’,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο