Ιπτάμενη παντόφλα και παιχνίδια: Έκανε τσακωτό τον άντρα της να τσεκάρει άλλες γυναίκες στο κινητό και ανέλαβε δράση

Τι κάνουμε σε περίπτωση που αντιλαμβανόμαστε ότι ο σύντροφός μας τσεκάρει άλλες γυναίκες (ή άνδρες) στο κινητό του τηλέφωνο; Κάνουμε σαν να μη συνέβη τίποτα ή αναλαμβάνουμε δράση. Μια σύζυγος διάλεξε τη δεύτερη οδό πυροδοτώντας μία μεγάλη κουβέντα στο TikTok αναφορικά με τις σχέσεις, όταν έπιασε στα… πράσα τον άντρα της να σκρολάρει στο κινητό του κοιτώντας άλλες γυναίκες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε, ο σύζυγος βρίσκεται στον καναπέ και χαζεύει αμέριμνος στο κινητό του, χωρίς να έχει καταλάβει πως η γυναίκα του είναι στον πάνω όροφο του σπιτιού τους και τον παρακολουθεί.

«Ο άντρας μου ξέχασε ότι έχουμε μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο», έγραψε η γυναίκα, που στη συνέχεια αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Ο άντρας της συνέχισε να κοιτάει το κινητό του και η σύζυγός του σε νέα της ανάρτηση, αποφασίζει να πάρει… δραστικά μέτρα. Αρχικά κρατάει ένα πλαστικό όπλο Nerf και τον πετυχαίνει με το βελάκι στο κεφάλι.

Τα σχόλια πέφτουν βροχή στο βίντεό της, καθώς κάποιοι θεώρησαν αστείο που έπιασε τον σύζυγό της στα πράσα, ενώ άλλοι ήταν πιο αυστηροί. Στο επόμενο βίντεο, η σύζυγος πετάει μια παντόφλα στον άντρα της, ο οποίος δείχνει ξαφνιασμένος και έξαλλος.

Το TikTok διχάστηκε με την αντίδραση…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο