Θοδωρής Ρωμανίδης: «Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη»


Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» για τη δουλειά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, δηλώνοντας:

«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε».

Στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός είπε: «Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί το συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε “ανοιχτές” τσέπες, ήταν πολύ δοτικός», ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη, είπε: 

«Δεν μου αρέσουν κάποιες συμπεριφορές στον χώρο. Θα προτιμούσα να φάω ένα χαστούκι, παρά την ψυχική βία. Όταν κάποιος έχει εξουσία, δεν ενδιαφέρεται ποιος είναι ο άλλος. Έχει στείλει 614 βιογραφικά σε σειρές που θα γίνουν του χρόνου, αλλά ακόμα δεν με έχει πάρει κανείς». 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrg6anb4sg1-st)

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο [email protected], ο Θοδωρής Ρωμανίδης είχε τονίσει πως πολλοί επαγγελματίες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο