Θεόδωρος Καράογλου: Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος λίγες μέρες πριν τον γάμο του γιου μου

«Η αλήθεια είναι πως η συνάντηση με την πραγματικότητα ήταν βίαιη», γράφει στην ανάρτησή του – Η γυναίκα του επέμεινε να πάει για εξετάσεις και όπως λέει «ευγνωμονώ τον Θεό που την άκουσα»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους την περιπέτεια που περνά με την υγεία του. Όπως έγραψε, πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Καράογλου, ανακάλυψε τυχαία λίγες ημέρες πριν τον γάμο του γιού του αλλά δεν το μοιράστηκε με κανέναν μέχρι να γίνει η γαμήλια τελετή. Η διάγνωση ήταν «πρώιμος καρκίνος του μαστού». Όπως αναφέρει ο βουλευτής κανείς τελικά δεν είναι άτρωτος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε προληπτικές εξετάσεις.

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh) { console.log(`refresh of ${code} registered. Will trigger once in viewport `) googletag.pubads().addEventListener(‘impressionViewable’, function (event) { if (event.slot === definedSlot) { console.log(event.slot, event.slot.getSlotElementId()) if ((event.slot.getTargeting(REFRESH_KEY) || ”).indexOf(‘yes’)…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο