Θεσσαλονίκη: Γονείς καταγγέλλουν ότι η κόρη τους είναι θύμα bullying – «Τη χτύπησαν και ανέβασαν το βίντεο στο Tik Tok»

Σε καταγγελία πως η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έχουν προχωρήσει οι γονείς της νεαρής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία τους η κόρη τους, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου, έχει πέσει δύο φορές θύμα ξυλοδαρμού και θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν καταγγείλει το περιστατικό τόσο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση όσο και στη διεύθυνση του σχολείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κοπέλες έβγαλαν από μία πιτσαρία την ανήλικη, την τράβηξαν από τα μαλλιά και την χτύπησαν στο κεφάλι. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ανεβάσουν στο TikTok το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της άτυχης νεαρής, στο οποίο διακρίνεται το πρόσωπο της.

Η μητέρα έχει καταγγέλλει ότι το παιδί της έχει πέσει επανειλημμένως θύμα bullying και έχει υποστεί κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα. Η ίδια έχει καταγγείλει τα εν λόγω περιστατικά τόσο στην διεύθυνση του σχολείου, όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και όπως λέει σε επιστολή της οι αρμόδιοι αδιαφορούν.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια κοπέλα την χτύπησε στο κεφάλι και το ανέβασε στο tiktok», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας, Αθανάσιος…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο