Θεοχάρης: Η Ελλάδα δείχνει και στις υπόλοιπες χώρες τον δρόμο του ανοίγματος του Τουρισμού

Στο στοίχημα για το άνοιγμα του Τουρισμού στη χώρα μας, που μάλιστα κάνει πρεμιέρα σήμερα 14 Μαΐου αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στη σχετική συζήτηση με την Γενική Διευθύντρια ΝΑ Ευρώπης της Google, Πέγκυ Αντωνάκου,  στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Θεοχάρης μίλησε για πρωτοπορία της Ελλάδας, αφού όπως είπε «επέλεξε να δώσει ένα καθαρό μήνυμα ανοίγοντας τον Τουρισμό σήμερα, αλλά με κανόνες και σεβασμό στην υγειονομική ασφάλεια».

Μιλώντας με στοιχεία για τις κρατήσεις, σημείωσε ότι η χώρα μας ως προορισμός είναι πρώτη σε κρατήσεις στη Γαλλία ενώ από τις ΗΠΑ πραγματοποιούνται ήδη απευθείας πτήσεις. Το χειμώνα δε, επισήμανε ότι θα υπάρχει μονίμως και μια απευθείας πτήση της Delta Airlines από τη Νέα Υόρκη.

«Σήμερα με την Μεγάλη Βρετανία να έχει την Ελλάδα στο “πορτοκαλί”, είμαστε 3η χώρα σε κρατήσεις. Στις ΗΠΑ είμαστε η 1η ευρωπαϊκή χώρα σε κρατήσεις. Υπάρχουν όλα τα δείγματα υπεροχής της Ελλάδας, παρόλο που φέτος θα είναι η χρονιά του late booking» συμπλήρωσε σχετικά, συμπληρώνοντας ότι αναμένεται ισχυρότατος ανταγωνισμός. “Από τη Γερμανία είχαμε τα πιο θετικά νέα. Μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη μου…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο