Θεοχάρης: Αυξάνονται οι πτήσεις από την Πολωνία στην Ελλάδα


Ενισχύει το πτητικό της πρόγραμμα από την Πολωνία για Ελλάδα η αεροπορική LOT (Πολωνικές Αερογραμμές), σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που καταγράφεται από την πολωνική αγορά για φέτος το καλοκαίρι. Τα νέα έρχονται σε συνέχεια των επαφών που έχει στη χώρα ήδη από χθες ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες σε βασικές αγορές εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα εν όψει του επίσημου «ανοίγματος» του ελληνικού τουρισμού από τα μέσα Μαΐου.

«Σήμερα στη Βαρσοβία, συμφωνήσαμε και υπογράψαμε με τη LOT, μία συμφωνία συνεργασίας για το φετινό καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι, το οποίο βλέπουμε με αισιοδοξία αλλά βέβαια και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας», αναφέρει ο κ. Θεοχάρης.

«Στη συζήτησή μας, συμφωνήσαμε και την επέκταση του προγράμματος των πτήσεων της LOT, με τρεις πτήσεις από το Πόζναν, το Κατοβίτσε και το Γκντανσκ, προς τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, αντίστοιχα. Πτήσεις, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στο εκτεταμένο πρόγραμμα της LOT το οποίο μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από το 2019. Είμαι σίγουρος με αυτές τις συμφωνίες, ο ελληνικός τουρισμός και αυτό το καλοκαίρι, θα πετύχει σημαντικές πρωτιές».

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο