Θήλασε τον… άντρα της στις διακοπές τους – Η εξήγηση για την παράξενη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν

Ένας μπαμπάς ξέρει από γυναικεία στήθη… Τις παράξενες διακοπές ενός ζευγαριού παρουσιάζουν οι New York Post και ο λόγος είναι ότι ο σύζυγος ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος τους, ρουφώντας γάλα από το στήθος της γυναίκας του. Η μαμά τεσσάρων παιδιών Janelle McAloon αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να θηλάσει τον σύζυγό της Joshua κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής απόδρασης στο Πουέρτο Ρίκο επειδή ξέχασε το θήλαστρό της στο σπίτι.

«Είμαι εδώ για να σας πω [ότι] έπρεπε να θηλάσω τον σύζυγό μου», παραδέχτηκε η Janelle, 32 ετών, από τη Βοστώνη στο TikTok, η οποία συγκέντρωσε πρόσφατα περισσότερες από 188.200 προβολές από χρήστες της πλατφόρμας. Η μελαχρινή μαμά χαμογελαστή εξήγησε την περίεργη κατάστασή της, λέγοντας: «Ήμασταν στο Πουέρτο Ρίκο και… Θηλάζω γιατί απλά ξέχασα να φέρω το θήλαστρό μου» και συνέχισε: «Λοιπόν, για τέσσερις ημέρες, είμαστε στο Πουέρτο Ρίκο και το στήθος μου έχουν πάρει φωτιά», είπε. «Την πρώτη μέρα, λέω, “Τζος, χρειάζομαι να με βοηθήσεις”. Και αυτό έκανε» περιγράφει η γυναίκα.

Η ανιδιοτελής πράξη του Τζόσουα θα μπορούσε να τον ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το μητρικό γάλα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της νόσου του Crohn, της αρθρίτιδας, του αυτισμού και ορισμένων μορφών…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο